VERNIEUWDE MODULE OPSTEKEN EN VLECHTEN

Vernieuwde module opsteken/vlechten start augustus 2019

Had jij ook bij de super leerzame Masterclass van Dianova Elstile willen zijn?

Was je net te laat met aanmelden of heb je over het hoofd gezien dat 15 en 16 april het Creatief Kappers College i.s.m. BruidenBeautyAlmere de Russische topstyliste Dianova Elstile op onze locatie heeft mogen ontvangen? In 2 intensieve dagen heeft zij ons alle kneepjes van het nieuwe, hedendaagse opsteken aangeleerd.  Zeer leerzaam was haar werkwijze  om alle opsteekkapsels vanuit een duidelijke basis voor te bereiden. Beheers je deze basis, dan kun je van hieruit alle opsteekkapsels maken.

Met handige afdelingen wordt het opsteken zoveel eenvoudiger en je kapsels mooier. Ook is het uitermate belangrijk dat een bruidskapsel houdbaar is. Zeker in ons soms natte en winderige Nederland. In Rusland hebben ze hier natuurlijk ook mee te maken en in de masterclass heeft zij ons ontzettend veel tips en trucs mee gegeven die voor jou zeer bruikbaar zijn om ervoor te zorgen dat jouw creatie de hele dag op zijn plek blijft.

Deze basisvaardigheden kunnen we jou ook aanleren!

Onze module opsteken en vlechten hebben we in augustus geheel vernieuwd en zo aangepast dat iedereen die niet aanwezig was bij de masterclass toch kan leren opsteken á la Dianova . Je leert 3 opsteektechnieken, de Updo, de Undo en de Mermaid. In 6 lessen leer je zowel op oefenkop als op model deze 3 technieken. Je werkt per techniek 1 avond op oefenkop en 1 avond op model. Les 7 is helemaal een topper, want dan ga je jouw model transformeren in een echte bruid en gaan we foto’s maken voor op jouw website.

Wil je meer informatie over deze super creatieve nieuwe module?  Stuur dan een mail naar: info@creatiefkapperscollege.nl

Bekijk het Instagram-account van Dianova Elstile   https://www.instagram.com/dianova.elstile/

Inschrijven op deze module is mogelijk vanaf 1 juni: https://www.creatiefkapperscollege.nl/kappersacademie-almere-inschrijven/ 

Vernieuwde module opsteken en vlechten met technieken van Dianova Elstile

Schrijf je in op onze vernieuwde module vlechten en opsteken

De meest creatieve kapperscursus in ons pakket.

Cursus opsteken