Volg een vaktraining met een module op maat

Je zit al jaren in het vak of je bent er een tijdje uit geweest en wil weer opnieuw in het kappersvak aan de slag. Of je werkt als ZZP ér en bent alle dagen druk met je kappersvaardigheden, in je eigen wereld, zonder collega’s. Verval je telkens in dezelfde kapsels en/of kleuringen omdat je dit nu eenmaal beheerst en je dit wel veilig vindt?
Die kans is erg groot. Het is vertrouwd om datgene te doen wat je onder controle hebt en je klanten komen toch wel. Maar natuurlijk kriebelt de reden waarom je oorspronkelijk in het kappersvak terecht bent gekomen. Creativiteit. Je wil elke klant een persoonlijk advies kunnen geven en nieuwe kapsels en kleuren maken. Je wil de nieuwe haarmodelijn kunnen toepassen en met je tijd meegaan. Dus ga je op zoek naar een opfriscursus of workshop.

Aanbod kappers groothandel

Veel kappersgroothandels bieden kapperscursussen aan in kleuren en/of knippen o.i.d.
Maar wat als dit niet bij jou in de buurt gegeven wordt, of als je wil dat er meerdere collega’s tegelijk op locatie getraind moeten worden en wat als je een cursus op maat wil, waarbij er wordt ingespeeld op wat jij nodig hebt. Dan wordt het al snel lastiger om een geschikte training te vinden.

Module training en/of bijscholing

Het CKC heeft een korte module bestaat uit 3 lessen die je zelf in overleg in mag vullen; wij weten niet waar jouw behoefte ligt. Een update in knippen of de theorie van het kleuren, een bepaald model wat je niet aandurft of gewoon even checken of je over nog voldoende vaardigheden beschikt. Per 3 avonden train je mee in de vervolg module van jouw keuze. Plan in overleg de data van deze 3 lessen en je bent weer up to date. De startdata bepaal jij.

Inhuren docent op locatie

Ben je met een aantal collega’s en woon je niet in de buurt van het CKC, dan is het mogelijk een docent in te huren voor een training op maat op jouw locatie. Wil je meer info over beide stuur ons een mail: info@creatiefkapperscollege.nl

creatief-kapperscollege-volg-de-trend-neem-bijscholing

Inhuren van docent op locatie?

Ja, ik wil meer info