Trendkapsels voor 2019. Wil jij deze nieuwe trends leren knippen?
Loading...
Home/Trendkapsels voor 2019. Wil jij deze nieuwe trends leren knippen?

Trendkapsels op internet 2018-2019

Even terug naar twee trends uit 2018. Dit was het jaar waarin je op bijna elke kappersite regenboogkleuren als roze, paars en blauwe lokken tegenkwam. Ook de grijstinten vlogen je om de oren en dit allemaal in prachtig lang, glanzend haar. Op You Tube word je overspoelt met video’s hoe je dit thuis zelf voor elkaar kunt krijgen.

Hebben jullie zo’n prachtige kleurencombinatie zoals op de plaatjes op internet wel eens op straat gezien?
Nee? ik ook niet. Dit kan ook namelijk niet. De foto’s zijn gemaakt net nadat het haar gekleurd is, zonder wind en regen. Na het wassen lopen dit soort kleuren namelijk onmiddellijk terug en wanneer het meerdere kleuren zijn, kun je dit ook niet meer herstellen. Om de kleuren te maken heb je een sterk opgelichte ondergrond nodig en hierdoor is het haar droog, zeer poreus en dof geworden. Veel föhn en steilwerk plus de nodige producten maken het haar tijdelijk glanzend.

Nog een trend uit 2018 namelijk de “LOB”.

De LOB is de naam voor een langer BOB kapsel. De lengte van het haar is langer dan de BOB. Veel gezien op plaatjes op internet. Erg leuk kapsel wanneer geföhnd en gestyled met krultang. Maar niet geschikt om na het wassen zo op te laten drogen of op de fiets boodschappen te doen. Het is een tussenlengte die je hebt wanneer je je haar wil laten groeien. Kortom, het zit altijd net niet.

Trends 2019

Gelukkig zijn de trends voor 2019 wel geschikt voor ons type haar en klimaat. Korte koppies met of zonder pony. Een rechte, korte boblijn blijft de hele dag in model. Lang haar knippen we weer op één lengte en kleuren in mooie, warme tinten die aansluiten op je eigen kleur. Overleg eens met je kapper of er iets voor jou tussen zit? Staar je niet blind op mooie plaatjes van kapsels, maar bedenk ook hoeveel werk je er per dag in wil steken. Maar neem ook eens afscheid van die eeuwige klem of staart. Wil je zelf deze nieuwe trends leren knippen of kleuren? Kies dan voor de module knippen basis en haarverven basis.

creatief-kapperscollege-zenderstraat-27

Knip en kleur volgens de laatste trends

Meld je hier aan
X