Topstylist training

Bepaal zelf jouw kappersopleiding!
Ben jij al kapper, maar mis je wat ervaring in een bepaalde techniek? Of is het alweer een tijdje geleden dat je in de kapsalon stond en wil je alles weer opfrissen? Volg dan deze kapperscursus Topstylist. Jij bepaalt welke cursusonderdelen je gaat volgen en zo haal je jouw kennis weer op en verbeter jij jouw skills!

  • 3 avondlessen.
  • Inhoud naar wens.
  • Voor verdieping, meer kennis en meer ervaring.

Belangrijkste informatie 
3 lessen 
1 les per week 
20:00 – 22:00
€ 175,- 

Exclusief materiaal.
(deze kun je bij ons
bestellen.)

Extra training
Wil jij wat extra training in bepaalde kappers-skills? Heb je wat bijscholing nodig omdat het alweer een tijd geleden is dat jij in de kapsalon stond? Wil je frisse input zodat je een nieuwe doelgroep kunt bereiken? Of heb je alles wel geleerd maar mis je nog wat zelfvertrouwen voor het kleuren van haar of om lastige kapsels te knippen? Dan is het tijd dat je deze kapperscursus voor Topstylisten volgt. Het zijn altijd drie lessen maar wat we behandelen is aan jou.

8 verschillende kapperscursussen
Bij het Creatief Kappers College geven we 8 kapperscursussen in verschillende kap- en kniptechnieken. Is het volgen van een complete cursus teveel of wil je meerdere onderdelen tegelijk oefenen? Of je wilt oefenen met het knippen van een lastig en kort kapsel, het bijwerken van een trendy baard of dat je (weer) wilt weten hoe je ook alweer echte mooie grijstinten verft? Het kan allemaal. Jij vertelt ons waar je behoefte aan hebt en samen bespreken we op welke manier wij jou daarbij kunnen helpen. 3 lessen zijn dan overzichtelijk en geven je misschien net dat stootje om meer zelfvertrouwen te hebben.

Werk aan jouw techniek, ervaring en kennis in 3 lessen
Deze maatwerkcursus volg je per drie lessen. Daarin werken we aan jouw vaktechnische vaardigheden en helpen we je op weg als je ergens wat in bent vastgeroest. We bekijken jouw techniek en leren je hoe je die kunt verfijnen en verbeteren en natuurlijk leren we jou de laatste tips en trucs. Ook kunnen we jouw kennis van het haar kleuren bijschaven als je dat wilt of je helpen met het ontdekken van nieuwe kapsels en andere kleuren. Wat jij bij ons ook komt volgen tijdens deze cursus, hierna ben je weer helemaal bij en sta je vol zelfvertrouwen klaar voor jouw (nieuwe) klanten!

Voor welke kapsters/kappers is deze cursus geschikt?
De ‘Topstylist training’ is geschikt voor:

  • Kapsters met een afgeronde kappersopleiding.
  • Kapsters die werkzaam zijn in het kappersvak.
  • Kapsters die een tijd geleden als kapster hebben gewerkt.

Eisen bij inschrijving
Voor deze cursus heb je een vooropleiding in het kappersvak nodig. Zoals de certificaten van de knip- en kleurcursussen van het Creatief Kappers College, een diploma kapper of een cursus haarknippen. Ook gaan we ervan uit dat je ervaring in het kappersvak hebt of hebt gehad. We hanteren geen leeftijdsgrenzen. Alle materialen en het gereedschap dat je nodig hebt, neem je zelf mee.

Deze cursus is echt maatwerk. Samen met jou bepalen we welke kennis en vaardigheden jij wilt opdoen. Op basis daarvan bepalen we samen welke drie lessen je wanneer komt volgen.

Neem Contact met ons op over de mogelijkheden van deze trainingslessen.