Opleiding kapper via avondcursussen, in Almere

Een avondopleiding om kapper te worden, in Almere

Volg een praktische en professionele opleiding tot kapper en je kunt snel aan de slag. Bij het Creatief Kappers College volg je precies die kapperscursus waar jij behoefte aan hebt. In overzichtelijke periodes van zeven tot tien weken en altijd met de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden met andere cursussen. Elke cursus is een avondopleiding en wordt gegeven in onze kappersacademie in Almere.

Volg de kapperscursus van jouw keuze

Heb jij altijd al kapper willen worden? Of ben je al kapper maar wil je meer? Volg dan een van onze kapperscursussen. Bij ons stel jij zelf jouw opleiding tot kapper samen; start bij de basis en ga door tot de gevorderde kapperscursussen of kies gewoon de cursus die jij wilt volgen.

creatief-kapperscollege-avondopleiding-kapper-in-almere

Complete opleiding tot kapper, in diverse modules

Natuurlijk leren we je de beginselen van het knippen als je dat nog niet beheerst. Maar onze opleiding tot kapper bevat nog veel meer. Wil je barbier worden? Dan leer je dat hier. En wil je ook alle complexe knip- en scheertechnieken voor mannen leren? Dan doe je de Barbieropleiding & Herenkapper gevorderd. Ons aanbod is namelijk heel compleet en bestaat uit verschillende modules:

Opleiding voor de topstylist; puur maatwerk

Ook kappers die al jarenlang in het vak zitten, willen zo nu en dan weer een bepaalde techniek opfrissen. Of iets nieuws leren. En ook dat kan bij het Creatief Kappers College. Wij hebben namelijk de opleiding ‘Topstylist maatwerk’. De naam zegt het al, hier krijg je verdieping op maat. Jij bepaalt namelijk de inhoud van deze opleiding. In drie avondlessen trainen we jou in de ‘kappers-skills’ die jij beter wilt leren beheersen. Overigens is deze cursus ook heel geschikt als je er een tijdje uit bent geweest en weer terug wilt in het kappersvak.

creatief-kapperscollege-maatwerk-opleiding-als-topstylist

Professionele en ervaren docenten uit het kappersvak

Of je nu alleen wilt leren knippen zodat je het haar kunt doen van de mensen in jouw omgeving of dat je een complete kappersopleiding wilt volgen, het kan bij ons. Altijd via avondopleidingen met professionele en ervaren docenten uit het kappersvak en altijd met volop persoonlijke aandacht tijdens elke les.

creatief-kapperscollege-leren-haar-knippen-heren-en-barbier

Kijk snel bij ons aanbod en meld je aan voor een opleiding kapper!</

Elke maand starten verschillende modules. Wil jij een opleiding kapper doen in jouw tempo en in jouw eigen tijd? Kijk dan snel bij ons aanbod, je kunt je direct aanmelden bij de kapperscursus van jouw keuze.

CURSUS AGENDA