Masterclass Complete bridalstyling by Dianova Elstile

Organisatie: https://www.bruidenbeautynederland.nl
Na een zeer succesvolle masterclass van Instagram ster Lena Bogucharskaya, heeft  Bruid en Beauty Nederland weer een groot Instagram ster naar Nederland weten te halen!
Op maandag 15 en dinsdag 16 april mogen wij Dianova Elstile in Nederland verwelkomen met een unieke 2 daagse masterclass voor haarstyling EN make-up.
Wie kent de creaties van Elstile nou niet? De prachtige mermaid kapsels, mooie hoge opsteekkapsels en volumineuze kapsels die voor ieder haartype geschikt zijn.
En dan hebben we het nog niet eens over die perfecte make-up looks waar je wel uren naar kunt kijken!
Wil jij de technieken leren achter deze fantastische haar- en make-up creaties waar zij duizenden fans dagelijks mee inspireert?
Pak dan NU je kans om deel te nemen aan deze complete bridalstyling masterclass.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor beginnende en/of gevorderde haarstylisten die graag hun technieken up to date willen hebben omtrent de haarstyling en make-up trends van nu.
Meer inzicht te krijgen in de technieken die Dianova Elstile toepast in haar kapsels en make-up creaties, om zo de wensen te kunnen vervullen van de Instagram/Pinterest plaatjes van toekomstige bruiden in je stoel.

Wanneer?

Op maandag 15 april staat de hele dag in het teken van de fantastische opsteekkapsels van Elstile. Dinsdag 16 april laat Dianova Elstile haar fantastische make-up skills aan jullie zien.
Voor alle informatie en inschrijving:
https://www.bruidenbeautynederland.nl
Mail: info@bruidenbeautynederland.nl

Liever beginnen met de cursus basis knippen dames?

Meld je hier aan