Kappersopleiding haar verven. Theorie en praktijk van haar kleuren

Haar verven basis

Wil jij jouw klanten ook een mooi kleurtje in hun haar geven? Volg dan de kappersopleiding ‘Haar verven – basis’. Hierin leren we je in 7 lessen alle basistheorie van het verven en ga je in de praktijk aan de slag om het goed te leren. Na deze opleiding kun jij een prachtige kleur bij jouw klant adviseren én het zetten! Hiermee kun jij meer omzet realiseren bij dezelfde klant. Na deze opleiding kun je verder met ‘Kleuren – vervolg’ of het aanvullen met een van onze andere kappersopleidingen.

Gekleurd door de kapper

Tegenwoordig heeft zo’n 90% van de vrouwen het haar geverfd. Vaak doen ze het zelf maar het resultaat van het haar dat door de kapper gekleurd wordt, is toch vele malen mooier. Wij leren je dat verschil te maken.

Inhoud kappersopleiding ‘Haar verven – basis’

In de kappersopleiding ‘Haar verven – basis’ komen alle essentiële basistechnieken aan bod zoals grijsdekking, egale kleuring en het donkerder kleuren van het haar. We behandelen ook theorie zoals waarom een kleur soms niet uitpakt zoals jij wilt en je leert welke kleuren je op welk haar kunt zetten en welke echt niet. Daarnaast gaan we met de volgende technieken aan de slag:

Belangrijkste info

385,00
  • 7 lessen, 1 avond per week (uitgezonderd vakanties)
  • op locatie in Almere
  • 19.15 – 21.30
  • Certificaat niveau 2
  • Incl. leenmateriaal en productgebruik

“Maak het verschil met professioneel kleuren”

Schrijf je nu in

Uitgroei verven

Het kleuren van de uitgroei komt nog het meest voor. In deze opleiding ‘Haar verven’ leer je hoe je een kleur uitkiest die aansluit bij de rest van het haar. Je leert de kleurmassa opzetten en hoe lang dat moet intrekken. Je krijgt antwoord op vragen waarom de kleur zo geel of groen wordt, of waarom het anders word dan in het kleurboek staat. Met dit onderdeel kun je jouw klant echt kwaliteit bieden in het kleuren van de uitgroei.

Folies zetten

Mooie deelkleuringen in het haar maak je door folies te zetten. Hiermee zet je prachtige high of low lights. Juist door het aanbrengen van deze nuances zal de klant de volgende keer weer naar jou komen en het niet zelf thuis gaan kleuren. Tijdens deze lessen werk je veel met kleurschakeringen en deelschakeringen.

Eisen bij inschrijving

Voor de opleiding ‘Haar verven – basis’ heb je geen vooropleiding nodig maar we raden je wel aan om al wel ervaring als kapper te hebben. Dit kan met bijvoorbeeld de opleiding ‘Kappersopleiding – Dames knippen’. We hanteren geen leeftijdsgrenzen. Je hoeft geen aparte materialen voor deze opleiding aan te schaffen maar we vragen wel een bijdrage van € 20,00 voor het gebruik van onze kleurproducten. Tijdens deze opleiding werken we met het merk XP100 van Pro Duo.

Aanmelden kappersopleiding ‘Haar verven – basis’

Zorg dat jouw klanten prachtig houdbare kleuren krijgen dankzij jouw advies én kleurcapaciteiten! Wij leren je dat in deze kappersopleiding ‘Kleuren – basis’. Volg nu ook deze opleiding door je hier aan te melden. We sturen je de bevestiging en overige informatie per e-mail toe.

“Realiseer meer omzet bij dezelfde klant met kleuren!”

Schrijf je nu in

creatief kapperscollege kappersopleiding haar verven basis

haar verven creatief kapperscollege kappersopleiding

haar verven opleiding creatief kapperscollege

haar verven kappersopleiding creatief kapperscollege

X