Kappersopleiding dames knippen - vervolg, haar snijden, bewerken en meer

Dames Knippen vervolg

Vervolgopleiding dames knippen

Ben jij al een dameskapper maar wil je meer soorten kapsels kunnen knippen zoals ook de meer ingewikkelde kapsels? Of wil je ervaring opdoen met andere kniptechnieken? Volg dan de kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’. In het verlengde van de basisopleiding leer je hier meer creatief aan de slag te gaan met damesmodellen. Na deze opleiding van 10 lessen die wordt gegeven in Almere kun je alle mogelijke kapsels knippen, föhnen en stylen. En wil je je verder specialiseren? Kijk dan eens bij onze andere kappersopleidingen.

Meer ervaring en finesse

De lessen worden gegeven door professionele docenten die ook zelfstandig als kapper werken. In 10 lessen doe je meer ervaring op en leren zij jou de tips, tricks en verfijnde finesses van het knippen van dameskapsels. Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor kapsters die al werken bij een kapsalon of als zelfstandige en meer techniek willen leren. Na deze kappersopleiding verras je jouw klanten met jouw vaardigheden, ervaring en creativiteit.

Oneindig veel kapsels

Ben je nu nog vooral een kapper die de standaard modellen knipt, met deze kappersopleiding leer je oneindig veel kapsels te knippen. Elk hoofd is tenslotte anders en met wat je hier leert, kun je ook elk kapsel aanpassen aan de wensen van de klant en de vorm van het gezicht.

Belangrijkste info

385,00
  • 10 lessen
  • 1 avond per week (uitgezonderd vakanties)
  • 19:15 – 21:30
  • Exclusief materiaal
  • Certificaat niveau 3

“Aan de slag als kapper? Wij leren je de techniek!”

Schrijf je nu in

Inhoud kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’

De kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’ gaat vooral in op de meer geavanceerde technieken van het knippen en biedt je veel mogelijkheden om elk mogelijk kapsel te knippen. De lessen worden zoveel mogelijk uitgevoerd op echte modellen. De onderwerpen die in deze opleiding aan bod komen zijn onder meer:

Haar snijden

Snijden is een ontzettend leuke manier om het haar in te korten. Het is voor veel haarsoorten geschikt en levert een vloeiend verloop van het kapsel waardoor het soepeler valt. De drie snijtechnieken die je leert zijn: volume snijden, uitdunnen en soft pointing.

Haar bewerken

Speciale technieken om het haar zo te bewerken dat het een zachte look krijgt, zijn onder andere slicen, choppen en inknippen. Ook deze technieken, die vallen onder ‘soft pointing’, komen aan bod in de kappersopleiding. En heb jij nog andere technieken die je wilt aanleren om het haar van jouw klanten mooi te kunnen bewerken? Vraag het ons en we nemen het met je door!

Ingewikkelde kapsels

Als je eenmaal de complexere kniptechnieken goed beheerst, kun je ook de meer ingewikkelde kapsels gaan knippen. Zoals bijvoorbeeld de gegradueerde bob. Een kapsel dat absoluut niet makkelijk is, maar wel heel leuk om te doen. En heb jij nog problemen waar je tegenaan loopt bij dit soort ingewikkelde kapsels? Of het nu met knippen, snijden, stylen of föhnen te maken heeft, we behandelen het in de les als jij dat vraagt.

Eisen bij inschrijving

Om je in te schrijven voor de kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’ heb je ervaring nodig, bij voorkeur de vooropleiding ‘Dames knippen – basis’ of een soortgelijke kappersopleiding. Er is geen leeftijdseis. Wel verwachten we dat je over een basispakket aan materialen beschikt. Wat je nodig hebt, staat hier op de site. Ontbreekt er nog iets? Laat het ons weten, dan bestellen we het voor je.

Aanmelden kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’

De kappersopleiding ‘Dames knippen – vervolg’ is een heel persoonlijke opleiding waarin je niet alleen de meer geavanceerde technieken leert, maar we er ook zijn om je te helpen bij dat waar jij als kapper nu tegenaan loopt. Wil jij ook verder in het knippen en echt alle kapsels kunnen knippen, föhnen en stylen? Dan meld je je aan voor deze opleiding. Per e-mail ontvang je de bevestiging en aanvullende informatie.

“De ideale combinatie tussen praktijk en zelfstudie”

Schrijf je nu in

creatief-kappers-college-e-learning-video--gelaagd-knippen

creatief-kappers-college-e-learning-leerling

creatief-kapperscollege-dames-knippen-module-basis

creatief-kapperscollege-model-eindresultaat

X