Opleiding bruidskapsels, galakapsels en andere updo’s, in Almere

Bruidskapsels en vlechten

Opsteken, vlechten en bruidskapsels

Wil jij die prachtige bruidskapsels kunnen maken? Creatief bezig zijn met lang haar? Dan volg je deze kappersopleiding ‘Bruidskapsels’. Voor elke kapper die de klant wil verrassen met prachtige hairdo’s! Je leert opsteken en vlechten voor creatieve, chique, sportieve en klassieke opsteekkapsels in slechts 7 lessen. Een mooie aanvulling op deze technieken is natuurlijk de kappersopleiding ‘Krullen’ maar het kan ook goed gecombineerd worden met een van onze andere kappersopleidingen.

Creatieve kappersopleiding

De meest creatieve opleiding van ons kapperscollege is wel de kappersopleiding Bruidskapsels. Hier ga je met lang haar aan de slag en leer je het opsteken in allerlei updo-kapsels.

Ook voor galakapsels, opsteekkapsels, vlechten en meer updo’s

Natuurlijk beperken we ons in deze opleiding niet tot alleen de bruidskapsels. Je leert hier allerlei creaties maken zoals galakapsels, klassieke en sportieve opsteekkapsels, diverse soorten vlechten en natuurlijk het gebruik van de krultang voordat je de updo maakt.

Belangrijkste info

385,00
  • 7 lessen, 1 avond per week (uitgezonderd vakanties)
  • op locatie in Almere
  • 19.15 – 21.30
  • Certificaat niveau 2
  • Inclusief leenmateriaal

Eerst de basistechnieken knippen leren? Bekijk al onze modules!”

Kapperscursus modules

Inhoud kappersopleiding ‘Bruidskapsels’

In de kappersopleiding ‘Bruidskapsels’ ga je met lang haar aan de slag. Je leert creatieve kapsels maken met een goede basis. Dit leer je in 6 lessen waarna je in de 7e les de eindopdracht uitvoert. Hierbij laat je zien wat je tijdens de eerdere lessen hebt geleerd. Gaat dit goed, dan ontvang je na afloop het certificaat ‘Vakbekwaam’. De opleiding behandelt de volgende onderwerpen:

Basis van bruidskapsels

De basis van een goed bruidskapsel, of galakapsel, is essentieel. Is die niet goed, dan zakt het al snel uit. Je leert dus eerst een houdbare basis te maken door gebruik van de juiste spelden en met het toepassen van de juiste tips en trucs. En die leren wij je allemaal!

Updo’s

Na de basis gaan we los met het maken van prachtige updo’s zoals los-vaste krullen, de beroemde Grace Kelly-rol en de Spaanse knot. We leren je hiervan de moderne versies en moedigen je aan jouw eigen variant te maken. Je kunt hierbij alle versiermaterialen gebruiken die je in het haar kunt verwerken; out-of-the box denken en creativiteit is in deze fase de basis dus leef je uit met jouw kapsels!

Modellen

Tijdens de kappersopleiding ‘Bruidskapsels’ oefen je voornamelijk op echte modellen. Uit ervaring weten we dat het doorgaans geen enkel probleem is om hiervoor modellen te vinden. En als jij wilt, dan mag je natuurlijk hetzelfde model meerdere avonden uitnodigen.

Eisen bij inschrijving

Voor deze opleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Het is wel aan te bevelen om al ervaring als kapper te hebben, bijvoorbeeld via de opleiding ‘Kappersopleiding – Dames knippen’. Er gelden geen leeftijdseisen. De materialen die je bij deze opleiding gebruikt, zijn allemaal inclusief en hoef je niet apart aan te schaffen.

Aanmelden kappersopleiding ‘Bruidskapsels’

Wil jij ook jouw klanten kunnen omtoveren met de meest prachtige haarcreaties? Dan volg je snel deze opleiding ‘Bruidskapsels’. Of het nu voor een trouwdag is, een prachtig kapsel voor een gala of een ander bijzonder moment, met de technieken die je hier leert kan jij elke creatieve updo maken. Meld je nu aan voor deze opleiding en we sturen je de bevestiging en overige informatie per e-mail toe.

“Maak creatieve kapsels met een goede basis”

Schrijf je nu in

creatief-kapperscollege-vlechten-en-opsteken

creatief-kapperscollege-vlechten-en-opsteken-02

creatief-kapperscollege-vlechten-en-opsteken-04

creatief-kapperscollege-vlechten-en-opsteken-03

X