Word een betere barbier met deze barbieropleiding - vervolg, in Almere

Barbieropleiding vervolg

Meer techniek en meer ervaring in herenkapsels en baarden

Ben jij al barbier maar wil je meer technieken beheersen om heren te knippen of de baarden te bewerken? Volg dan de ‘Barbieropleiding – vervolg’. In 10 lessen worden alle basistechnieken verder uitgewerkt; je leert strakker werken en trendy kapsels knippen en scheren. Heb je deze barbieropleiding gevolgd, dan ben je in staat om alle gewenste herenkapsels te knippen, scheren en stylen. Wil je daarbij ook nog andere technieken van het kappersvak beheersen? Dan kun je gelijktijdig of na deze barbieropleiding een van onze andere kappersopleidingen volgen.

Meer ervaring en hoger tempo

In de ‘Barbieropleiding – vervolg’ werk je met meer modellen. Zo krijg je meer ervaring en wordt jouw tempo ook steeds hoger. En dat komt goed van pas als je als barbier aan het werk bent!

Mannen als model

Als barbier met al wat ervaring ga je bij ons dus vooral oefenen op modellen. Neem eens vrienden mee, jouw buurman of collega met kort of lang haar en als het kan met een baard! Zo leer je op alle types trendy kapsels knippen en de baard scheren. Iets wat je als barbier van deze tijd goed moet beheersen en iets wat je dus bij deze barbieropleiding goed leert.

Belangrijkste info

BarbierVervolg
  • 10 lessen (1 kwartaal)
  • 1 avond per week (uitgezonderd vakanties)
  • 19.15 – 21.30
  • Certificaat niveau 3
  • Exclusief materiaal
  • €399,-

“Aan de slag als barbier? Wij leren je de techniek!”

Inhoud ‘Barbieropleiding – vervolg’

De ‘Barbieropleiding – vervolg’ is een intensievere kappersopleiding dan de basisopleiding voor barbier. Je beheerst de basistechnieken immers al, dus we brengen je nu de finesses van het barbiervak bij zoals:

Trendy herenkapsels leren knippen en scheren

Het korte kapsel is momenteel supertrendy. Kort opgeschoren met een mooie overloop naar het langere haar. Zo’n herenkapsel is niet eenvoudig en vergt veel oefening. Die krijg je voldoende in onze barbieropleiding. Zo leer je hier lijntjes en mooie fades (overloopjes) maken met zowel een tondeuse maar ook met kam en schaar. Met deze techniek onderscheid jij je als echte herenkapper van de andere kappers. En dus leren wij jou hier die techniek.

Baarden knippen en scheren

In onze lessen leren we je een baard te scheren met open mes. Steeds vaker kiezen mannen immers voor een echte barbierbehandeling als vorm van ontspanning. Dan moet jij dus wel weten wat je doet! Omdat deze techniek behoorlijk wat vaardigheid vereist, krijg je in deze barbieropleiding voldoende tijd om dit te oefenen. En natuurlijk zijn de docenten er om je waar nodig extra instructie te geven zodat je uiteindelijk ook het knippen en scheren van baarden tot in de puntjes beheerst.

Eisen bij inschrijving

Om je in te schrijven voor de ‘Barbieropleiding – vervolg’ heb je ervaring als barbier nodig en heb je bij voorkeur de vooropleiding ‘Barbieropleiding – basis’ gedaan of een soortelijke kappersopleiding. We stellen geen eisen aan jouw leeftijd. Je hebt voor deze opleiding wel een basispakket aan materialen nodig. Wat dat is, staat hier op de site. Mis jij nog iets in jouw uitrusting? Laat het ons weten en we bestellen het voor je.

Aanmelden ‘Barbieropleiding – vervolg’

Wil jij jouw technieken als barbier verfijnen en uitbreiden? Dan is dit dé barbieropleiding om te volgen. Elke week oefen je in een kleine groep en onder deskundige leiding van een docent die zelf veel ervaring als barbier heeft. Om ook een betere barbier te worden meld je je nu aan voor deze barbieropleiding. Per e-mail ontvang je de bevestiging en aanvullende informatie.

“Meer ervaring en knippen in een hoger tempo”

Schrijf je nu in

creatief-kapperscollege-barbier-opleiding-2

creatief-kapperscollege-herenkapper-baard

creatief-kapperscollege-barbier-vervolg-2

creatief-kapperscollege-barbier-opleiding-1

X