Haar Kleuren Kappersopleiding vervolg, probleemoplossend haar kleuren

Haar kleuren vervolg

Leer alle finesses en details over het haar lichter kleuren

Met deze kappersopleiding leer je echt alle finesses en details over het kleuren van het haar. We gaan dieper in op de theorie van het haar kleuren en dan vooral over het lichter kleuren van het haar. Zodat je vanaf nu weet waarom klanten vaak de kapsalon verlaten met een te gele of te oranje blondtint. En vooral, zodat jij nu weet hoe je dat kunt voorkomen! Deze opleiding is het vervolg op de basisopleiding ‘Haar verven’ en een waardevolle aanvulling op onze andere kappersopleidingen.

Haar kleuren in prachtige blondtinten

De focus van deze kappersopleiding is voornamelijk op het lichter kleuren van het haar. Veel klanten ervaren hier problemen mee als de kapper onvoldoende bekend is met de theorie hiervan. En als je niet weet hoe het komt dat het haar te geel of te oranje is geworden in plaats van de gewenste mooie blonde tint, is het ook niet mogelijk om dit te herstellen of beter nog, te voorkomen. Wij leren je dat wel en zorgen dat je jouw klanten met prachtige blondtinten de salon uit laat lopen.

Het juiste resultaat bereiken

In deze opleiding ‘Haar kleuren – vervolg’ leer je hoe het komt dat het gewenste resultaat na het kleuren niet altijd bereikt wordt en wat je moet doen om dat te voorkomen. Het lichter kleuren van het haar is namelijk niet eenvoudig, maar na deze lessen geef je jouw klanten op een veilige manier een vrolijke, zonnige blondtint. We behandelen ook het ontkleuren van het haar; wat je wel en juist niet moet doen. Zo geven we antwoord op vragen als:

  • Wanneer kies je voor een super lightener en wanneer een blondeerproduct?
  • Welke toner kies je na het ontkleuren en waarom?
  • Welk percentage waterstof kies je?
  • Wat gebeurt er bij het gebruik van een toner of mattering?
  • Hoe weet ik vooraf wat de uiteindelijke kleur wordt?

Belangrijkste info

385,00
  • 7 lessen, 1 avond per week (uitgezonderd vakanties)
  • op locatie in Almere
  • 19.15 – 21.30
  • Certificaat niveau 3
  • Incl. leenmateriaal en productgebruik

“Maak de gewenste kleuren zonder problemen”

Schrijf je nu in

Voor elk merk in kleuren

In deze kappersopleiding werken we met het merk XP100 om het haar te kleuren. Werk jij zelf met een ander merk dan is dat geen probleem, de opleiding is geschikt voor elk merk haarkleuren.

Inhoud kappersopleiding ‘Haar kleuren – vervolg’

Het maken van een mooie lichtere kleuring of blond-grijstint is niet eenvoudig. Daarom besteden we in deze vervolgopleiding in kleuren hier extra aandacht aan. Na de eerste 6 lessen laat je in de 7e les met de eindopdracht zien wat je hebt geleerd. Sluit je dit voldoende af, dan behaal je het certificaat ‘Vakbekwaam’. Tijdens de 7 lessen komt het volgende aan bod:

Lichter kleuren van het haar

Je leert de theorie van het lichter kleuren van het haar zodat je jouw klant de gewenste lichte kleur kunt geven.

Deelkleuringen

Je gaat ook aan de slag met deelkleuringen zoals balayage en ombre. Maar ook besteden we aandacht aan high lights, kamstrepen en andere kleureffecten.

Eisen bij inschrijving

Voor de opleiding ‘Haar kleuren – vervolg’ moet je eerst de opleiding ‘Haar verven – basis’ hebben gevolgd. Er gelden geen eisen omtrent de leeftijd. Ook hoef je geen aparte materialen voor deze opleiding aan te schaffen maar we vragen wel een bijdrage van € 20,00 voor het kleurproductengebruik.

Aanmelden kappersopleiding ‘Haar kleuren – vervolg’

Wil jij jouw klanten een prachtige haarkleur kunnen aanmeten? Dan volg je deze kappersopleiding ‘Haar kleuren – vervolg’ waarbij je echt alle ins en outs van het lichter kleuren van het haar leert. Je kunt je nu aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. Je ontvangt de bevestiging en overige informatie van ons per e-mail.

“Realiseer meer omzet bij dezelfde klant met kleuren!”

Schrijf je nu in

haar-kleuren-vervolg-creatief-kapperscollege-kappersopleiding

haar-kleuren-kappersopleiding-creatief-kapperscollege

haar-kleuren-vervolg-creatief-kapperscollege-kappersopleiding

opleiding-haar-kleuren-creatief-kapperscollege-kappersopleiding

X