Kapperscursus Almere - Creatief Kappers College - Kappersopleiding

Opleidingsaanbod

Kies hieronder jouw kapperscursus(sen)

DAMES KNIPPEN BASIS

Informatie

BARBIER BASIS

INFORMATIE

HAAR KLEUREN BASIS

INFORMATIE

KRULLEN/PERMANENT

INFORMATIE

DAMES KNIPPEN VERVOLG

INFORMATIE

HEREN KNIPPEN BARBIER VERVOLG

INFORMATIE

HAAR KLEUREN VERVOLG

INFORMATIE

GALA BRUIDSKAPSEL OPSTEKEN

INFORMATIE

KAPPERSASSISTENT

INFORMATIE

TRAINING EN/OF BIJSCHOLING

MEER INFORMATIE

 

Kappersassistent

Naast bovenstaande kapperscursussen hebben we nog 2 cursussen in ons aanbod.
Als eerste de cursus kappersassistent. Je wil dolgraag het kappervak in, maar niveau 2 kappersopleiding is voor jou te hoog gegrepen? Dan is de kapperscursus kappersassistent voor jou geschikt. Wij maken van jou de perfecte leerling voor in de kapsalon. Mocht toch blijken dat je na beoordeling geschikt bent voor het volgen van een niveau 2 opleiding tot kapper dan bestaat doorstroming tot de mogelijkheden.

Training/bijscholing

Deze onafhankelijke kapperscursus is geschikt voor iedereen die al kappersvaardigheden heeft. Ben onzeker over het een of ander?
Werk je al als kapper maar durf je sommige klusjes (nog) niet aan? Heb je ooit een opleiding gevolgd maar is alles een beetje weggezakt of heb je opfrissing nodig? Dan is dit de cursus voor jou.

Je boekt per 3 lessen en in deze 3 lessen geef jij aan wat je wil leren en waarmee we je kunnen helpen bij al je vaktechnische vragen. Of je nu moeite hebt met het herenvak of met kleuren. Of dat je de nieuwste trends aan wil leren. Of je wil gewoon weten of je (nog) genoeg kwaliteiten hebt om als (zelfstandig) kapper te gaan werken?

Samen met jou kijken we wat je behoeftes zijn en waar we je kunnen aanvullen.
In overleg plannen we de inhoud van je lessen en de data waarop je komt leren.

“Ik ben super tevreden met de keuze voor CKC. Van iemand die nog nooit had geknipt tot iemand die nu zelfstandig advies kan geven en goed en zelfverzekerd kan knippen en kleuren. Persoonlijke benadering en nemen de tijd hiervoor, bedankt voor ‘t vertrouwen in mij, ik ben supertrots.”

Sabienne

Toekomstplannen

Wat ook je toekomstplannen zijn na het volgen van onze opleiding, dat maakt niet uit. Je kunt alle kanten op. Of het nu hobby is om je vriendinnen te knippen en kleuren of geld besparen door je gezin om de 6 weken te knippen dan is een kort, maar krachtige, cursus perfect. Maar wil je meer en straks als zelfstandig ondernemer je eigen geld gaan verdienen in het kappersvak of is het een aanvulling op hetgeen waarin je nu al als ondernemer werkzaam bent, dan ben je bij ons ook meer dan op je plek. Wij sluiten naadloos aan op je plannen.

Samenwerking met Pro Almere

Het Creatief Kappers College werkt samen met Pro Almere. http://www.proalmere.nl/
Deze samenwerking biedt leerlingen van Pro Almere de mogelijkheid om bij het Creatief Kappers College alle praktijkonderdelen te oefenen.

Zit jij ook op Pro Almere en wil je graag in een echte kapsalon omgeving praktijkles krijgen?
Informeer bij je coach van je school naar de mogelijkheden.

“Super leuke kapperschool, goeie uitleg en lieve mensen. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen.”

Reactie: Wendy H.

creatiefkapperscollege-praktijkruimte-in-almere

creatiefkapperscollege-opleiding-in-almere

X