Kappersmodellen gezocht

Laat je haar gratis knippen, kleuren of krullen

Bij het Creatief Kappers College leren cursisten in zeven tot tien lessen alle technieken van het kappersvak. Maar daarvoor hebben ze natuurlijk wel echte kappersmodellen nodig! Wil jij deze cursisten helpen een echt goede kapper te worden? Meld je dan nu aan als model en klik op onderstaande button!

AANMELDEN ALS MODEL OP ONZE FACEBOOKGROEP

Altijd deskundige begeleiding

Elke cursusavond staat een docent de cursisten bij om ze te begeleiden als ze jouw haar knippen. Alle technieken zijn daarvoor al geoefend op een modelkop en ze weten hoe ze de schaar en een kam moeten hanteren. Je bent dus in goede handen en je loopt ’s avonds het leslokaal uit alsof je bij de kapsalon bent geweest!

Voorwaarden voor een gratis behandeling

Ben jij kappersmodel voor een van onze cursisten, dan is de behandeling natuurlijk gratis! Omdat onze cursisten wel echt goed moeten kunnen oefenen, hanteren we de volgende voorwaarden:
• Leeftijd minimaal 15 jaar
• Je spreekt voldoende (begrijpelijk) Nederlands
• Ben jij een kleurmodel dan mag de haarlengte niet langer dan de schouders zijn.
We hanteren deze voorwaarden strikt. En tijdens de lesavonden worden alleen modellen tot de lesruimte toegelaten.

gratis-knippen
creatiefkapperscollege-gratis-kapsel-als-model

Meld je aan als kappersmodel!

Wil jij je aanmelden als kappersmodel? Reageer dan op een oproep van een van onze cursisten in deze Facebookgroep of meld je aan als lid van die groep. Dan kun je daarna zelf een verzoek voor een behandeling hierop plaatsen. Volgt er een afspraak, dan regel je dat vervolgens via een PB met de cursist zelf. Het is niet mogelijk om via het Creatief Kappers College afspraken te maken.

Algemene voorwaarden
betreffende deelname als kappersmodel

Het Creatief Kappers Collega (CKC) is gerechtigd om tijdens de lesavond foto’s en ander beeldmateriaal te maken. Deze kunnen geplaatst worden op de website en/of andere media zoals social media van het CKC ten behoeve van promotie tenzij het model voorafgaand aan de lesavond duidelijk bij het CKC heeft aangegeven hiertegen bezwaar te hebben. Deelname aan de cursusavonden als model zijn altijd geheel op eigen verantwoording en het CKC is nooit en op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor welke schade dan ook ontstaan tijdens of na de lessen.

Wil jij ook die gratis behandeling?

Aarzel niet en meld je aan als lid van de Facebookgroep!

CHECK ONZE FACEBOOKGROEP