Kappersacademie in Almere, avondopleiding

Word kapper met een avondopleiding in Almere

Het Creatief Kappers College in Almere is een kappersacademie waar je in jouw tempo het kappersvak leert. Of je ons nu kappersacademie noemt of kapperscollege, wij brengen jou de fijne kneepjes van het vak bij. Tijdens een avondopleiding en met afzonderlijke modules. Zo bepaal jij wat je leert en wanneer.

De kappersacademie voor Amersfoort en omgeving

Almere is centraal gelegen en het opleidingscentrum van onze kappersacademie ligt vlakbij de A6. Heel makkelijk bereikbaar dus voor iedereen in Midden- en Noord-Nederland. Vanuit Amersfoort ben je al in een half uur op onze locatie. Zoek jij dus een kappersacademie in Amersfoort of omgeving? Dan ga je naar het Creatief Kappers College in Almere!

creatiefkapperscollege-locatie-praktijkruimte-zenderstraat-27-almere
creatief-kapperscollege-kappersopleiding-voor-groningen-friesland-en-drenthe

Goed bereikbare kappersopleiding voor iedereen in Groningen, Friesland en Drenthe!

Ook vanuit Noord-Nederland ontvangen wij wekelijks cursisten voor onze kapperscursussen. Groningen, Friesland en Drenthe klinken misschien ver weg voor wie in Almere woont, maar wij weten dat de mannen en vrouwen uit deze regio die graag een goede opleiding tot kapper willen volgen, daar heel anders over denken! Zo is het vanuit Leeuwarden maar 5 kwartier met de auto voordat je bij ons achter de kappersstoel staat. En doordat het een avondopleiding is, heb je vrijwel nooit last van files. Ideaal dus!

Waarom kiezen voor het Creatief Kappers College?

Er is een ruim aanbod in kappersopleidingen. Toch kiezen veel cursisten voor ons Creatief Kappers College. Dat doen ze omdat je bij ons:
• Alleen de kapperscursussen volgt die bij jou passen
• Je in jouw tempo leert; rustig of versneld
• Elke kapperscursus in de avond gegeven wordt
• Je altijd persoonlijke begeleiding door ervaren kapsters krijgt
• Elke les 100% praktijkgericht is

creatief-kapperscollege-in-de-avonduren
creatief-kapperscollege-leren-haar-knippen-dames-beginner

Kappersacademie in de avonduren

Werk jij overdag? Of zorg jij overdag thuis voor de kinderen? Als jij tijdens de standaard werktijden geen tijd hebt, dan kun je nog steeds heel goed bij onze kappersacademie terecht. Wij geven namelijk uitsluitend les in de avonduren, of je nu hier komt voor een aantal losse kapperscursussen of voor de gehele kappersopleiding. En beheers jij al de basis van het kappersvak? Dan kun je bij ons ook alleen die ene cursus uitkiezen waar jij je verder in wilt specialiseren.

creatief-kapperscollege-leren-haar-knippen-heren-en-barbier

Kappersacademie in de avonduren

Werk jij overdag? Of zorg jij overdag thuis voor de kinderen? Als jij tijdens de standaard werktijden geen tijd hebt, dan kun je nog steeds heel goed bij onze kappersacademie terecht. Wij geven namelijk uitsluitend les in de avonduren, of je nu hier komt voor een aantal losse kapperscursussen of voor de gehele kappersopleiding. En beheers jij al de basis van het kappersvak? Dan kun je bij ons ook alleen die ene cursus uitkiezen waar jij je verder in wilt specialiseren.

Versneld leren of rustig aan

Het tempo van jouw opleiding bepaal je bij ons zelf. Of je het nu versneld wilt doen of rustig aan wanneer het jou uitkomt. Hier ben je namelijk niet verplicht om een of twee jaar achter elkaar elke dag of wekelijks de lessen te volgen. Elke kapperscursus duurt een kwartaal en je kunt er meerdere per kwartaal combineren. Zo kun je de opleiding versneld volgen. Maar komt het een kwartaal even niet goed uit? Dan sla je een periode over om daarna weer verder te gaan. Hier heb je alle vrijheid om jouw kappersopleiding in te vullen zoals jij dat wilt.

Van leren haar knippen tot een gediplomeerd Allround Kapster, niveau 3

Als echte kappersacademie kun je bij ons ook natuurlijk de gehele kappersopleiding volgen. Van het leren haar knippen en haar verven tot de barbieropleiding, haar opsteken en veel meer. Met een achttal modules leiden wij je op tot Allround Kapster (niveau 3). Maar ook loopbaanbegeleiding is een onderdeel van deze lessen zodat je ontdekt of je zelf ondernemer wilt worden of liever als kapper in een bestaande salon wilt werken.

Deze complete kappersopleiding duurt in totaal twee jaar maar kan dus ook versneld gevolgd worden. Dan volg je meerdere modules per week. Ook de kappersopleiding is trouwens een avondopleiding die we verzorgen op onze opleidingslocatie in Almere.

100% praktijkgericht

Alle lessen aan onze kappersacademie zijn 100% praktijkgericht. Hier leer je direct knippen, kleuren en scheren op een kop en al vrij snel stap je over op een echt model! Elke cursus en elke module wordt afgerond met een toets waarna je, bij goed gevolg, een certificaat ontvangt.

Meld je aan!

Wil jij straks jouw eigen kapsalon beginnen? Of vind je het gewoon leuk en handig om de mensen in jouw omgeving goed te kunnen knippen en verven? Wat jouw motivatie ook is, een goede kapster of kapper word je aan de kappersacademie voor Midden- en Noord-Nederland: het Creatief Kappers College in Almere. Wil jij dat ook? Meld je dan nu aan voor de complete kappersopleiding of de kapperscursus van jouw keuze!

SCHRIJF JE IN!