Haartrends winter 2017-2018

Elk voor en najaar komen de nieuwe trends in haarmode uit. Wat gaan we dit najaar allemaal zien? Was voorheen lang haar een echte trends onder de dames, nu zie je langzamerhand ook de korte koppies terug komen. Super voor de kappers natuurlijk. Een grote trend gaat de Pixie worden.

Pixie

Audrey Hepburn is de grote voorloper van het pixiekapsel. Een wat jongensachtig kort koppie wat het mooiste uitkomt in uitgesproken egale kleuren zoals zwart, rood of blond.
Ben je lang haar zat omdat je het toch altijd in een paardenstaart draagt? Go for it.
Boblijn met pony
Ook de bob blijft maar dan in een kortere versie. Op kaaklengte en met een mooie volle pony. Vind je dit wat te dramatisch dan kan een wat langere versie uiteraard ook nog.

Warme kleuren

Wat kleur betreft gaan we langzaam af van alle tinten grijs. Een geluk voor menig kapsalon die alle thuisexperimenten moesten herstellen. Karamelkleuren, goudblondtinten, pasteloranje enz gaat eraan komen. Daarnaast blijven de vele kleurtjes in het haar (regenboog of unicornkleuren) of alleen in de met figuurtjes opgeschoren nekpartij in lang haar.

Koele kleuren

Wat betreft de koele tinten met paars en blauw in donker haar ben je helemaal up to date!! Laat je de toplaag in een egale tint met daaronder een waterval van prachtige kleuren dan kom je zowel op je werk als met uitgaan super voor de dag.

Mannen

Voor de heren gaan we langzamerhand afscheid nemen van het hipster uiterlijk. Het haar wordt langer en de baard korter. Een natuurlijke just out of bedlook met je handen door je haar. (zonder staartje of knotje)

Wil je nu ook alle technieken en nieuwe trends kunnen aanbieden aan je klanten? Bij het CKC ben je van harte welkom om je skills op te poetsen en voorbereid voor het de aankomende seizoen.

“Wordt een specialist in haarkleuren”

Klik hier voor meer info