Gala en Bruidskapsels

Zo kun je lang haar prachtig opsteken
Lang haar prachtig opsteken in de mooiste galakapsels of bruidskapsels, dat wil elke kapper toch kunnen doen?! Wie nog niet deze creatieve vaardigheid beheerst of er meer ervaring in wilt krijgen, die volgt nu deze kapperscursus ‘Haar opsteken: Gala & Bruidskapsels’.

  • Lang haar opsteken in 7 lessen.
  • 3 technieken: de Updo, de Undo en de Mermaid.
  • Geen vooropleiding nodig.

Belangrijkste informatie 
7 lessen 
1 les per week 
20:00 – 22:00
€ 465,- 

Inclusief theorie reader.
Exclusief materiaal
.
(deze kun je bij ons
bestellen.)

Creatieve kapperscursus
Houd jij ervan om creatief met haar bezig te zijn? Dan is dit echt de kapperscursus voor jou! Deze cursus is namelijk onze meest creatieve cursus en leert je alles voor prachtige opgestoken kapsels. Zoals hoe je werkt vanuit een goede basis waardoor het kapsel ook lang genoeg mooi kan blijven zitten. En hoe je jouw creatieve ideeën verwerkt in een mooi bruidskapsel of galakapsel wat past bij de gelegenheid en de jurk.

6 lessen + 1 eindopdracht
In de kapperscursus ‘Haar opsteken: Gala & Bruidskapsels’ leer je alle kneepjes van het opsteken van lang haar. Dit leer je in zes lessen. De 7e les voer je de eindopdracht uit. Daarin laat je zien wat je de eerdere lessen hebt geleerd en na afloop ontvang je het certificaat niveau 2.

Inhoud kapperscursus ‘Haar opsteken’
De inhoud van de kapperscursus ‘Haar opsteken’ bevat een drietal technieken; de Updo, de Undo en de Mermaid. Elke techniek wordt eerst getraind waarna je het mag oefenen op een model. Tijdens allelessen besteden we veel aandacht aan de voorbereiding van het haar zodat het kapsel houdbaar wordt en blijft.

Undo

Updo

Mermaid

Modellen
Tijdens deze kapperscursus oefen je veel op echte modellen. Uit ervaring weten we dat het doorgaans geen enkel probleem is om hiervoor echte modellen te vinden. Wil jij hetzelfde model voor meerdere avonden uitnodigen? Dan is dat natuurlijk ook prima.

Eisen bij inschrijving
Voor deze kapperscursus gelden geen eisen. Je hoeft geen bepaalde vooropleiding gevolgd te hebben of ervaring te hebben. Ook hanteren we geen leeftijdseisen.

Het materiaal dat je gebruikt voor het maken van de galakapsels en bruidskapsels is inbegrepen bij deze cursus. Je hoeft dus geen aparte materialen aan te schaffen.