Dames Knippen Basis

Leer haar knippen in 10 lessen
Met de kapperscursus ‘Dames haar knippen – Basis’ leer je in tien lessen de basistechnieken om dameshaar in elk model te kunnen knippen. Deze cursus sluit je af met een toets, de 10e les. Daarna kun je jouw eerste klanten of mensen bij jou thuis al zelfstandig gaan knippen. Hoe mooi is dat!?

Belangrijkste informatie 
10 lessen 
1 les per week 
20:00 – 22:00
€ 475,- 

Inclusief theorie reader.
Exclusief materiaal
.
(deze kun je bij ons
bestellen.)

Leer de beginselen van het kappersvak
De basisopleiding Dames haar knippen is de eerste kapperscursus. Hier leer je de beginselen van het kappersvak. Of je nu de gehele kappersopleiding gaat doen of alleen van plan bent om een paar losse cursussen te volgen, de start is altijd met deze basisopleiding tenzij je de beginselen van knippen al beheerst. Dan start je met een cursus voor gevorderden of een van de kapperscursussen waarmee je je specialiseert. Zoals haar opsteken of haar krullen.

Praktijkgericht
Deze praktijkgerichte kapperscursus leert je in tien lessen alle beginselen van het kappersvak specifiek gericht op dames. Naast de kniptechnieken voor lang, middellang en kort haar, leer je ook haren wassen, föhnen en stylen. Elke les is een praktijkles gegeven door ervaren docenten die zelfstandig als kapper werken. Het knippen leer je op oefenkoppen en echte modellen. De laatste les wordt al het geleerde getoetst. Slaag je daarvoor, dan ontvang je het certificaat ‘Vakbekwaam’. Hiermee kun je al aan de slag als kapper. Maar voor meer technieken, ga je natuurlijk door met een van de volgende kapperscursussen!