Kom naar een van onze open avonden in oktober 2018
Loading...
Home/Open avonden in oktober

Je wilt dameskapper of barbier worden?
Dan vergelijk je natuurlijk alle kappersopleidingen bij jou in de buurt. Dit doe je op basis van de goede beoordelingen. Maar dan is het nog lastig om een goede keuze te maken. Je wilt even binnen kunnen kijken of het goed voelt. Dat snappen wij en daarom kun je bij ons altijd langs komen om een kijkje te nemen. Maar het is best spannend om alleen een afspraak te maken en dan binnen te lopen.

Daarom kun je bij het CKC je in de maand oktober een open lesavond bij wonen. Tijdens deze open lesavond ben je met meerdere informatiezoekers en kun je onopvallend ervaren hoe de lessen verlopen. Alles over ons modulesysteem en de inhoud daarvan word je uitgelegd en misschien ontmoet je al nieuwe medecursisten. Je mag meekijken tijdens een les en daarna heb je de mogelijkheid om gezellig met koffie of een glaasje drinken al je vragen te stellen.

Deze open avonden zijn op onderstaande data van 19.30 uur tot 21.00 uur:

Dag Datum Module
Maandag 1 oktober 2018 dames knippen basis en vervolg
Dinsdag 2 oktober 2018 barbier basis en vervolg
Woensdag 3 oktober 2018 kleuren basis en vervolg
 Maandag 8 oktober 2018 kappers assistente

Om de lessen niet teveel te verstoren kunnen we maar een max aantal gasten verwelkomen. Wil je langs komen op een van deze gezellige open avonden? Meld je dan snel aan via de mail naar info@creatiefkapperscollege.nl en laat ons weten welke module je interesse heeft en welke avond je dus wil komen. Op deze avond mag je 1 introducee meenemen. Dus kom gezellig samen met een van je ouders, vriend of vriendin.

We zien je in oktober.

creatief-kapperscollege-zenderstraat-27

Kom jij ook naar een van onze open avonden in oktober

Meld je hier aan
X