HET CREATIEF KAPPERSCOLLEGE GAAT VERHUIZEN

Het Creatief Kappers College gaat verhuizen:
naar de Zenderstraat 27 1324 KR Almere

In mijn vorige blog meldde ik al dat het tijd is voor verandering. En nu is het tijd om iedereen daarvan op de hoogte te stellen.
We gaan naar de Zenderstraat 27 in Almere. Start na de zomervakantie. (september 2018).

Deze locatie is vlakbij de Televisieweg. De perfecte locatie om al onze nieuwe plannen te kunnen verwezelijken.

Uitstraling werkruimte

Voor alle nieuwe plannen hebben we een andere uitstraling van onze ruimte nodig en daarnaast ook meer ruimte om onze nieuwe plannen te kunnen verwezelijken. Onze huidige ruimte is/was ingericht als klaslokaal. De samenwerking met Pro Almere (BORIS praktijkdiploma) en de mogelijkheid om MBO studenten stage te kunnen laten lopen vraagt om een praktijkwerkomgeving die de uitstraling heeft van een multifunctionele kapsalon met daarnaast een practische leeromgeving.

Wederom een nieuw concept

Met het aanbieden van losse modules is het Creatief Kappers College de eerste geweest in Nederland. Inmiddels hebben veel opleidingen dit concept overgenomen wat maar aangeeft dat het concept werkt. Maar we creeeren door. En weer zijn we voorloper op innovatief gebied.

Een tipje van de sluier

Vanaf september gaan we natuurlijk door met ons huidige modulesysteem. Dit systeem is de kracht van het Creatief Kappers College. Maar het CKC wil meer aandacht richten op cursisten die zich als allround kapper zelfstandig willen gaan vestigen. Ken je net als bij het sporten dat je motivatie na verloop van tijd daalt en ook de onzekerheid of je jouw einddoel wel gaat halen? Heb je vaker (veel) geld uitgegeven en tussentijds afgehaakt? Wil je nu echt je doelen behalen?

Personal coach

Wij gaan jou helpen om jouw gewenste doelen te behalen
Wanneer jij dit wil gaan wij als CKC ons bezig houden met jouw loopbaan op weg naar zelfstandig ondernemer in het kappersvak. Vanaf de start van je opleiding tot aan de start van je ondernemersschap begeleiden we jou met een personal coach. Een Personal Coach ondersteunt je en motiveert je om ook daadwerkelijk je doelen te behalen. In dit geval de stap te zetten naar een eigen zaak of als ambulant kapper. Ons doel is om bij jouw start het lint te komen doorknippen.

creatief-kapperscollege-zenderstraat-27

“Wordt een specialist in haarkleuren”

Klik hier voor meer info