Allround Kapper

Word kapper met deze avondopleiding in losse modules
Met de kappersopleiding van het Creatief Kappers College ben jij straks een zelfstandig kapper. En als je wilt kun je zelfs jouw eigen kapsalon openen. Wil je dat al snel? Of wil je de tijd nemen voor jouw opleiding? Het kan met onze kappersopleiding. Die volg jij in jouw tempo, ’s avonds.

  • Avondopleiding
  • In jouw tempo
  • Allround Kapper

Belangrijkste informatie 
1 jaar
2 lessen per week 
20:00 – 22:00
€ 3.599,

Inclusief theorie reader.
Exclusief materiaal
.
Deze zijn bij te bestellen voor € 750,-

Allround kapper
De kappersopleiding leert je natuurlijk alles van het kappersvak. Van knippen en kleuren tot krullen, een baard bijhouden en bruidskapsels opsteken. Dat leer je in verschillende modules. Elke module is een afgerond geheel. Heb je die module succesvol afgerond? Dan ga je naar de volgende. Heb je ze allemaal succesvol afgerond? Dan ben je een allround kapster niveau 3.

Avondopleiding
Je hoeft natuurlijk niet te wachten met werken als kapster totdat jij de complete opleiding hebt afgerond. Het is tenslotte een avondopleiding dus als je wilt, kun je overdag werken. Heb jij eenmaal de beginselen onder de knie, dan kun je al aan de slag in een kapsalon. Je doet dan meteen praktijkervaring op dus dat is wel zo handig!

Doe de kappersopleiding versneld…
De modules duren tien of zeven lessen. Met twee maanden tot een kwartaal is een module dus afgerond. Volg je ze achter elkaar, dan ben je na twee jaar klaar. Wil je het sneller? Dan kan dat ook. Onze lessen worden op maandag-, dinsdag- en woensdagavond gegeven en het is mogelijk om meerdere modules per week te volgen. Overleg met ons welke combinatie het beste is als jij jouw kappersopleiding versneld wilt doen.

… of doe het rustig aan
Neem jij liever de tijd en weet je nog niet of je wel elk kwartaal een opleiding tot kapper in de avond wilt of kunt volgen? Dan is dat geen probleem. Je volgt de modules immers per kwartaal. Moet je daarna een korte pauze inlassen en wil je wat later weer verder? Dan is dat altijd mogelijk. Jij bepaalt in onze kappersopleiding het tempo en de volgorde.

Modules in jouw volgorde
Natuurlijk moet je wel altijd met de basis beginnen. Daarvoor hebben we de modules op niveau 2: ‘Dames knippen Basis’ en ‘Barbier Basis’. Heb je die eenmaal gevolgd en succesvol afgerond? Dan is het aan jou welke module je daarna volgt.

Een eigen kapsalon? Of als kapper werken in een salon?
Tijdens deze kappersopleiding helpen wij jou ook te ontdekken of je jouw eigen kapsalon wilt openen of dat je het liefst als kapster in een bestaande kapsalon wilt gaan werken. Zo bespreken we onderwerpen zoals wat je nodig hebt om zelfstandig te gaan ondernemen en hoe je de start van jouw kapsalon aanpakt. Maar ook wat je kunt doen aan klantenwerving en klantbehoud. Praktische loopbaanbegeleiding dus waarmee jij na deze kappersopleiding ook echt verder kunt.